Velkommen til min gjestebok

Jeg synes det er topp at så mange titter innom. Har du lyst kan du skrive en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen, det hadde vært koselig. Takk for besøket og velkommen tilbake skal du være. Hilsen Hilde A.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Bente, 19. des, 2009
Hei

Du har en fantastisk flott hjemmeside, nyter hvert minutt når jeg innimellom stikker innom den...
Ha en fin dag.

Hilsen Bente
E-post:
Skrevet av Marita., 14. des, 2009
Hei! Takker så mye for den hjelp din indianer side har gitt meg. Jeg fikk god hjelp her på min særoppgave. Tusen takk. Marita S.
Skrevet av Gunn , 7. des, 2009
Hei! Fant flotte sider med rim og sanger med "tegn til tale"! Men hvordan får jeg tak i dem dem i stort format?JA, det lurer jeg også på, og julesanger med tegn!! Du er flink!! TAKK!!!
E-post:
Skrevet av Anne Lise, 28. nov, 2009
Kjære deg. Nå har jeg kost emg på noen av temaene på din hjemmeside, langt fra alle, men jeg kommer tilbake. Jeg likte dikt og fine foto. Sommerfuglen er jo bare praktfull. Spennende med folk som samler. Alle ting har sin historie. Ønsker deg mange gode øyeblikk i ditt spennnende og fargerike livslandskap. Gode tanker fra Anne Lise
E-post:
Skrevet av ANNE, 27. nov, 2009
HEI HILDE!
FLOTT SIDE MED MYE NYTTIG FOR MEG SOM BRUKER TEGN TIL TALE I JOBBEN MED BARN! LETER DESPERAT I DISSE TIDER ETTER SIDER MED JULESANGER MED TEGN! VET DU OM NOEN? HA EN FIN DAG! ANNE
E-post:
Skrevet av TINA, 24. nov, 2009
Hei, for en fin side du har. Jeg har savnet en slik NORSK side, har flere svenske sider jeg pleier å besøke. Jeg fant din side når jeg skulle lete etter julesanger til vårt julebord, men her fant jeg mye mer enn det jeg lette etter. Og hit kommer jeg å komme tilbake, det er helt sikkert. Takk for at du deler med deg av fine ideer og sanger, etc
E-post:
Skrevet av Torunn, 23. nov, 2009
Julesidene dine er noe for seg selv. Her har jeg vært flere ganger alt, og kommer til å ta turen innom flere ganger. Har adressen din lagret så jeg titter innom ganske snart. Vil bare si at hjemmesiden din er helt unik. Flere av mine venner er enige med meg. Tusen takk for at jeg får bruke siden din når jeg skulle trenge det. Hilsen Torunn.
Skrevet av Eli, 11. nov, 2009
Hei Hilde!
For en fantastisk flott side du har klart å snekre sammen! Det skulle vært flere som deg, kreative og morsomme sjeler:)
Gleder meg til å se gjennom alt du har her, du er virkelig en stor inspirasjon:)
to tommeltotter opp for deg!
Klem Eli
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Nina, 8. nov, 2009
Ei fantastisk flott side for oss "mindre kreative"! Takk for at du vil dele dine ideer og din læring med oss :) Gjør arbeidet med planleggingen av de ulike aktivitetene så mye bedre.
E-post:
Skrevet av Bente, 6. nov, 2009
Hei Hilde!
Det er litt av en samling du har og ja jeg kjenner bare deg med så mange ideer og du har orden på nesten alle. Jeg har også mange ideer, men stort sett har jeg dem i en perm et eller annet sted jeg ikke finner igjen. Så fint at jeg kan gå inn her og hente fra dine. Takk for at du vil dele :-)) klem fra Bente
E-post:
Skrevet av Else Camilla, 28. okt, 2009
Hei og tusen takk for en fantastisk side(R)Har funnet mye jeg har hvert på leting etter til mine foreldres gullbryllup:)Så der har jeg knabba litt av deg.Håper det er greit.Og denne siden er hvirkelig til god hjelp i forskjellige situasjoner:)Så tusen takk for att du har lagt ned så mye jobb i den:)Har gjemt på linken din og kommer nok tilbake for og evt bruke eller bare se mere:)Tusen takk for meg:)Og ønsker deg en varm og fin ettermiddag og kveld:)Mvh:Else Camilla.
E-post:
Skrevet av Øyvind Risa, 26. okt, 2009
Heisann! Dette var et heldig slumpetreff at jeg fant siden din, for den var flott og innholdsrik! Siden den allerede er i det offentlige rom, regner jeg med at det er OK om jeg anbefaler den for studentene mine på førskolelærerutdanning (og evt. andre).
Men hvem er du egentlig, og hva holder du på med (jeg gjetter jo mitt, selvsagt...)? Når vi som skriver må identifisere oss fullstendig, kunne du godt gitt os litt mer enn Hilde.... det er mange som heter det.
Så - liyy å lute på etter at det allerede har vært et par snøfall i høst: Hvor blir det av alt det hvite når snøen smelter??
E-post:
Skrevet av Irene Bekken, 20. okt, 2009
Kjære "gamle" gode venninne! Detta synes jeg er kjempebra! Jeg er stolt av deg! Så utrolig mye spennende og interessant lesestoff. Detta kommer jeg til å bruke LANG tid på å lese og studere. Tør knapt å tenke på all jobben som ligger bak. Du er kjempeflink! Stor klem fra Irene.
Skrevet av Bente, 10. okt, 2009
Hei

Knall flott side du har :)
Masse flotte tips å hente hos deg.
Lykke til videre... :)
Skrevet av Else, 1. okt, 2009
Hei! Fant flotte sider med rim og sanger med "tegn til tale"! Men hvordan får jeg tak i dem dem i stort format?
E-post:
Hjemmeside:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE