Velkommen til min gjestebok

Jeg synes det er topp at så mange titter innom. Har du lyst kan du skrive en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen, det hadde vært koselig. Takk for besøket og velkommen tilbake skal du være. Hilsen Hilde A.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Nina, 8. nov, 2009
Ei fantastisk flott side for oss "mindre kreative"! Takk for at du vil dele dine ideer og din læring med oss :) Gjør arbeidet med planleggingen av de ulike aktivitetene så mye bedre.
E-post:
Skrevet av Bente, 6. nov, 2009
Hei Hilde!
Det er litt av en samling du har og ja jeg kjenner bare deg med så mange ideer og du har orden på nesten alle. Jeg har også mange ideer, men stort sett har jeg dem i en perm et eller annet sted jeg ikke finner igjen. Så fint at jeg kan gå inn her og hente fra dine. Takk for at du vil dele :-)) klem fra Bente
E-post:
Skrevet av Else Camilla, 28. okt, 2009
Hei og tusen takk for en fantastisk side(R)Har funnet mye jeg har hvert på leting etter til mine foreldres gullbryllup:)Så der har jeg knabba litt av deg.Håper det er greit.Og denne siden er hvirkelig til god hjelp i forskjellige situasjoner:)Så tusen takk for att du har lagt ned så mye jobb i den:)Har gjemt på linken din og kommer nok tilbake for og evt bruke eller bare se mere:)Tusen takk for meg:)Og ønsker deg en varm og fin ettermiddag og kveld:)Mvh:Else Camilla.
E-post:
Skrevet av Øyvind Risa, 26. okt, 2009
Heisann! Dette var et heldig slumpetreff at jeg fant siden din, for den var flott og innholdsrik! Siden den allerede er i det offentlige rom, regner jeg med at det er OK om jeg anbefaler den for studentene mine på førskolelærerutdanning (og evt. andre).
Men hvem er du egentlig, og hva holder du på med (jeg gjetter jo mitt, selvsagt...)? Når vi som skriver må identifisere oss fullstendig, kunne du godt gitt os litt mer enn Hilde.... det er mange som heter det.
Så - liyy å lute på etter at det allerede har vært et par snøfall i høst: Hvor blir det av alt det hvite når snøen smelter??
E-post:
Skrevet av Irene Bekken, 20. okt, 2009
Kjære "gamle" gode venninne! Detta synes jeg er kjempebra! Jeg er stolt av deg! Så utrolig mye spennende og interessant lesestoff. Detta kommer jeg til å bruke LANG tid på å lese og studere. Tør knapt å tenke på all jobben som ligger bak. Du er kjempeflink! Stor klem fra Irene.
Skrevet av Bente, 10. okt, 2009
Hei

Knall flott side du har :)
Masse flotte tips å hente hos deg.
Lykke til videre... :)
Skrevet av Else, 1. okt, 2009
Hei! Fant flotte sider med rim og sanger med "tegn til tale"! Men hvordan får jeg tak i dem dem i stort format?
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Svend Schmidt, 20. sep, 2009
Hej..
Jeg var lige inde og kigge på din siden.
Så ligger lige en hilsen!

Svend Schmidt
Davao City Filippinerne
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Nysgjerrigper..., 15. jun, 2009
Hei!
Å besøke din hjemmeside er som et eldorado for en som jobber med barn :)
Tusen takk for mange supre tips!
Skrevet av Elisabeth Skjæran, 5. jun, 2009
Hei
Ser du har fine sangtekster med tegn til tale. Vil gjerne bruke dem til datteren min, men tegnene blir for små/ uklare når jeg skal skrive dem ut.
Elisabeth
E-post:
Skrevet av inger johanne h.outlou, 20. apr, 2009
Kjære Hilde! Kjempe koselig side gode venninne.Dette var deg.Mimret meg gjennom liten ekkorn og titta på kjerringråda.Kansje du kan få noen av meg.... Klem fra Inger Johanne :)
E-post:
Skrevet av Inger, 17. apr, 2009
Hei på deg
Dette er noe av det beste jeg har sett på lenge. Skal studere den nærmere senere
Klem fra Inger på jobb
E-post:
Skrevet av Hanna Regine Knudsen Ofstad, 3. apr, 2009
Hei Hilde.
Din kreative sjel.
Veldig bra. Og det er så fint du vil dele ideene dine med andre som ikke er like kreative som deg. Mange Vil ikke det. At andre da stjeler noe som de har kommet på.
Du er fin du Hilde.
Kult at man må pussle bildet av deg. Klarte det jeg.!
Klemmer fra Heksa i låveveien
E-post:
Skrevet av Tine Lill , 29. mar, 2009
Kjempeflott side du har laget deg, Hilde!

E-post:
Skrevet av Lisbeth, 29. mar, 2009
Hei Hilde!
Så flink du er. Jeg vet hvor mye du har jobbet med dette. Jeg holder også på med en ny side nå, det tar litt tid før jeg blir ferdig.
Nå skal jeg på Aker Brygge. Så jeg må gå.

jeg ønsker deg en fin dag.

lisbeth
E-post:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE