BARN/UNGDOM

 
De personene som det er vanskeligst å overbevise om at de trenger hvile, er barn ved sengetid. 


Folk som sier at de sover som et barn, har som regel ingen. 
Vi har det samme håpet barnet og jeg når hun legger våren i min hånd og jeg kaller det hestehov. I det øyeblikk du får barn selv, tilgir du dine foreldre alt. For en fireåring som har falt av sykkelen og fått skrubbsår, teller to ting: Mors fang og full skademelding .Å gi et barn selvtillit er det fornemste av alle foreldreoppdrag.Det er mye man kan lære av barn - for eksempel hvor mye tålmodighet man har.
Tar du barnet i hånden, tar du moren ved hjertet.
Vær snill mot barna dine. Det er tross alt de som en dag skal velge pleiehjem for deg.
Barn som ikke blir elsket, blir voksne som ikke kan elske.Det er en gåte hvorfor så mange voksne forventer at barn skal være perfekte. Hvor mange voksne er det som ikke begår feil i løpet av dagen?Alle barn har gnist i seg. Alt vi trenger er å tenne den.Hvis du ikke får barn, blir du syk av lengsel. Får du barn, blir du syk av bekymring.Barn er jordens levende blomster.Barn trenger forbilder mer enn kritikk.
Neandertalerne fikk barn uten håndbøker
Hvor mange barn man enn har, er det ingen man kan unnvære.Når det ikke er noen unger mer er allting slutt. Hva er det da for en mening å stå livet ut? Visst har det vært kaos i tidenes løp men, så lenge det finns unger er det håp.

Ungdommen er en tid i livet da foreldrene blir vanskeligere.Ungdommen må tro på noe og kjempe for noe, ellers råtner den i roten.Om de unge visste, om de gamle kunne.Fryd deg ved livet i dine dages vår, plukk gledens rose, før den forgår
.Ungdommen er den rette tid til å studere visdom, alderdommen den rette tid til å bruke den. Når man er ung, lengter man ut. Når man er gammel lengter man hjem.

 

Ungdomsår: Den periode da barna begynner å sette spørsmålstegn ved våre svar. Du er kun ung en gang, senere må du finne andre unnskyldninger.

 

Den unge krever at dagen skal gi ham noe. Den gamle er glad om den bare ikke tar noe fra ham. Nå roper en verden: Vi trenger ditt hjerte,
din evne, ditt brennende sinn!
Og fikk du din ungdom til odel og eie,
så bruk den, sett kreftene inn!Ungdom er beruselse uten vin.

 

Når man er ung, må man protestere. Hva man protesterer mot, ja det er ikke så viktig.Ungdom er en kort rus, alderdom er en evig lang faste.Så ulykkelig kan man være. Men gud for en lykkelig tid.En ungdom må behandles med respekt, kanskje det blir din pleier.Ungdom og den store kjærligheten, alt har sin ende.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE